Manicure Pedicure

Geef je handen en voeten de aandacht die ze verdienen want ze zijn belangrijk.

Manicure:

Een manicure dient om je nagels en handen mooi verzorgd te laten uitzien, je handen zijn dikwijls het visitekaartje van jezelf!

Een manicure houdt in: de nagels een mooie vorm geven door knippen en vijlen, de nagelriemen in vorm duwen en eventuele velletjes verwijderen, een lichte massage en een verzorgende lak aanbrengen.

Manicure met paraffinepakking: een intens hydraterende manicure welke zorgt voor een diepe hydratatie waardoor de handen gevoed worden, droogheid tegengegaan wordt een een extreme zachtheid wordt bekomen.

Prijzen:

  • gewone manicure: € 17
  • manicure + lakken van de nagels: € 18

Pedicure:

Je voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam, ze dragen je ganse lichaam dus zij verdienen echt wel een goede verzorging!

Heb je last van droge voeten, zweetvoeten, pijnlijke voeten... dit kan allemaal verholpen worden met een pedicure met aangepaste producten. De producten die hiervoor gebruikt worden zijn van het merk Camillen.

Wij doen geen gespecialiseerde voetverzorging!

Een pedicure houdt in: nagels in model knippen en vijlen, de nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen en verzorgende créme aanbrengen.

Een callas pedicure houdt in: de eelt wordt niet met mesjes verwijderd, maar met een speciale techniek waarbij de voeten worden ingedraaid 

en de eelt verweekt, nagels krijgen ook de aangepaste verzorging!

Mensen met wratten, ingegroeide nagels enz..verwijzen wij graag door!

Producten voor thuisgebruik kunnen aangekocht worden om de behandeling thuis verder te zetten!

Prijzen:

  • gewone pedicure: € 17
  • pedicure + lakken van de nagels: € 18
  • callas pedicure : € 30