Massage

Rebalancing...na een kort intakegesprekje over jouw algemene gezondheidstoestand mag je je overgeven aan totale rust en ontspanning, een gevoel van welbehagen en terug in contact komen met je lichaam. Misschien heb je dit contact even verloren door een ziekte, of voel je je even ongelukkig? Dan is deze massage dé manier om terug de rust in jezelf te vinden! De massage wordt gegeven op een uiterst zachte en tedere manier met respect voor het hele lichaam, al dan niet ziek of gezond! Je voelt de spanningen wegglijden en pijnen verzachten, maar deze massage vervangt zeker geen medische kennis. Deze massage is ontwikkeld om mensen met kanker ook een moment van rust en ontspanning te kunnen geven, maar ondertussen is gebleken dat ook patiënten met cvs, reuma, fybromyalgie ook baat hebben bij deze zachte vorm van aanraking waardoor algemene klachten verzachten zoals tintelingen, spierpijnen... Evenals mensen met een burnout, depressie, mensen die kampen met overgewicht of gewoon even niet lekker in hun vel zitten, kunnen door deze massage hun emotionele blokkades doorbreken! Wat doen we bij deze massage? Bij een intakegesprekje overlopen we kort je gezondheidstoestand en eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Daarna is het jouw moment...Bij zachte onspannende muziek start ik met de massage, het hele lichaam wordt hierbij gemasseerd. Hierbij wordt er rekening gehouden met eventuele pijnlijke plaatsen of gevoelige plaatsen. Het is echt jouw moment, en de bedoeling is dan ook dat je enkel geniet, praten mag maar moet zeker niet! Na de massage krijg je van mij de rust en tijd om even bij te komen bij een glaasje water en tijd om jouw moment af te sluiten...Voel je welkom om kennis te maken met deze massage en voel je herboren...

Prijzen:

* Rebalancing volledige lichaam (1.5u): 45€

* Rebalancing rug, benen en gelaat (45 min): 35€

* Rebalancing kids: (45min): 35€

Volgende massages bieden wij ook aan:

* Ontspanningsmassage lichaam: Volledige lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken aangepast aan waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft.

* Volledige lichaam 1u: 45€

* Rug,nek, schouders en gelaat: 45 min: 35€

* Hotstone massage lichaam: Massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen. Deze stenen brengen de warmte diep in het lichaam waardoor spieren beter kunnen ontspannen!

* Volledige lichaam: 1u: 60€

* Rug, nek, schouders en gelaat: 45 min: 45€